Buszgarázs építés

Ennek a mérete függ, hogy hány darab és mekkorák a buszok, illetve szervízelés fog-e itt folytatódni. De minimális ápolás, olajcsere, hiszen az olaj és a fáradtolaj tárolása is fontos, (akkumulátorsav) stb.

Szükségeltetik szerelőakna, stb. Ebben az esetben a garázskapu a lényeges, azonkívül a belsőtér magassága, mert egy kerékcsere, vagy olajcsere esetén fel kell emelni a gépjárművet és a beltér az fontos.

A garázs rögzítését betonalapra javasoljuk. A vasszerkezetet 30 x 30 mm – es zártszelvény és „U” profilu vasszerkezetből állanak, ami alapozóval vannak lefestve. Maga 30 mm – es vastagság okot ad arra, hogy belülről lehet plusz még szigetelni hungarócellel.

Gyakorlatilag ez is mobil építmény, tehát bontható és máshol újból felállítható. Könnyen szállítható, kimondottan szilárd talpon álló építmény ellenáll az időjárásnak, így a szélnek és a hó súlyának is. Megjelenése kimondottan szép! Csak nyeregtetővel készül, érvényesül rajta a cserép utánzat, az eresz, pedig komoly építmény megjelenését biztosítja.

A kapu, személybejárat csak trapézlemezzel készül, de a színe kombinálható a deszka színével. Mivel ára nem alacsony, - a lemezgarázshoz viszonyítva,- csak minőségi megjelenésre javasoljuk. Ezt értjük a környezetre, ezért nem gyártunk csak egy, vagy két beállós garázst. A szélesebb és egylégterű egyéni megrendelések esetében még plusz oszlopokat, vagy áthidalókat szerelünk a tető megerősítéséhez. Kivánságra billenőkapu is elkészíthető. Lehet elektromos, távkapcsolóval működtető. Az építményeket lehet bővíteni bukó ablakokkal és személybejárati ajtóval.

A megrendelést követően 1 hónapos a gyártásidő plusz határidővel a helyszínre leszállítjuk és összeszereljük. Szerelési idő 1 órától 1 napig tart! Nem zavarunk, csak dolgozunk!

Klasszikus nyeregtetős kivitelű zárt autóbeálló. Alapból mechanikus felnyíló garázs ajtóval készül, de igény esetén kérhető kétszárnyú nyíló ajtóval is. A garázs többféle méretben is rendelhető.

Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített állapotú garázs – építmény 2 év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

  • busz1
  • busz2

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN