Fejőcsarnok építés

Gyakorlatilag egy hosszú, nyeregtetős, nem nagyon széles és nem magas építmény. A lemezgarázsok elején és a hátulján lenne a kétszárnyú kapu. Mindkettő kaput kitámasztóval ellátva lehet 180º - ra kitárni.

Tehát ajánlom a 6 m szélességet, a hosszúságot 12 – 16 m – re javaslom. A nyeregtető háromszögében egy – egy szellőző nyílásban ventillátort beépíteni kell a szellőztetés miatt. Itt csak oldalirányból ferdén boxokat, beállókat építeni a szabadon tartott tehenek részére, ahol a fejés történne.

A trapézlemezek függőlegesen futnának és, mint tartóelemek kihasználnánk a statikai lehetőségeiket. Egy – egy zártszelvényoszlopot berakni ahol le lehet nyűgözni a szarvasmarhát. Hogy a vasvázszerkezet ne legyen a higénia buktatója belülről is trapézlemezzel kell betakarni a „falat”. Így a fejés után – elött pl.gőzborotvával lehet tisztán tartani.

Természetesen a HACCP betartását csak annak megfelelően lehet amit a megrendelő köteles betartani. Biztosítani kell egy hűtőt helyiséget a friss tej számára. A fejőcsarnok bejárata, az egyik kétszárnyú kapu felöl egy 4 – 5 m – es csak tetőt építeni, ahol a tehenek tőgyét és hasát lehessen lemosni.

A kűlső trapézlemez lehet szines, hogy beolvadjon a környezetbe és így már szigetelt a fejőcsarnokom, mert a két trapézlemez között szigetelést lehet rakni.

A megrendelést követően 1 hónapos a gyártásidő plusz határidővel a helyszínre leszállítjuk és összeszereljük. Szerelési idő 1 órától 1 napig tart! Nem zavarunk, csak dolgozunk!

Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített állapotú garázs – építmény 2 év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

  • fejocsarnok

Egy 6x12 m – es nyeregtetős garázs ára: 1.100.000,00 Ft, ehhez képest igény szerint változik az ár is!

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN