Fémszerkezetes garázs

A nevéből is kivehető, hogy anyagából adódóan egyszerű fémszerkezetből áll. Megjelenése nem mondható a legszebbnek, de raktárnak, műhelynek ideális. A külső behatásoknak és ebből adódó éghajlati viszontagságoknak is jobban ellenáll. Nagyjából megfelel a lemezgarázsnak és árban nincs nagyobb különbség. Tűzálló, tehát tűz esetén biztonságos.

Nagy szilárdságú és a vastag kiváló minőségű fémszerkezet nehezen deformálódik, de ezek a mutatók valamivel rosszabbak, mint a monolit tégla struktúráké. Viszonylag alacsony költsége a garázs gyártásának a módjától és az anyag minőségétől függ. Ezek a számok valamivel rosszabbak, mint a tégla vagy a gázblokkok klasszikus monolit épületei.

Ezt lehet keverni tégla építményekkel, pl. pincére építhető garázs, vagy a meglévő épületek mellé épített melléképület. Lehet a betonalapon spórólni, mert nem kell az egész alá 15 – 20 cm-es vastagságra gondolni, pedig ez az ideális, hanem csak egy betonkoszorút, kb. 40 cm szélesen, belül, pedig lehet murvával ledöngölni, rá öreg raklapot rakni, a raklapra, pedig OSB lapot csavarozni. Ide lehet még bútorraktárat is telepíteni. A talajvíz a raklapon keresztűl az OSB lapon át több évi használat után szívja fel a vizet. Tehát nem lesz nedves a bútor. Lemezgarázshoz hasonlóan az oldalak és a tető 0,4 – 0,5 mm vastagságú trapézlemez, - ennek köszönhetően stabilitása erősebb.

Szintén mobilgarázs, mert szétszedhető, hiszen az oldalak és a tető oldható kötéssel vannak összeszerelve, ezért bármikor könnyen bontható és máshol újból felállítható. Könnyen szállítható, kimondottan szilárd talpon álló építmény. A trapézlemez burkolata, mely függőleges és vízszintes irányba is megrendelhető, egy vas – rácsszerkezetre van szegecselve ezzel növelve a statikai szilárdságot.

A vasszerkezetet alapvetően 2,0 – 2,3 mm vastagságú szögvas és „U”- vas alkotja, melyet alapozó festékkel kezelünk le. Esetenként, - magas, vagy széles építményeknél 30x30 vagy 40x40 mm – es zártszelvénnyel növeljük biztonságot. Sőt a szélesebb és egylégterű egyéni megrendelések esetében még plusz oszlopokat, vagy áthidalókat szerelünk a tető megerősítéséhez.

Ílymódon eljutottunk a nagyobb raktárak, logisztikai építmények, műhelyek, kamion – tűzoltó - mentő szerkocsik, mezőgazdasági gépek garazsírozásához sőt kisebb repülőgépek hangárjához is. Ezen építményekhez műszaki rajzot is mellékelünk. A trapézlemez lehet színes vagy egyszerű horganyzott, a tető lehet hátralejtő, nyeregtetős ill. oldalralejtő, eresszel bővíthető is.

A kapuk alapvetően kétszárnyúak, kulccsal és lakattal zárhatóak. Ezt a megoldást kitámasztóval lehet bővíteni. Kivánságra billenőkapu is elkészíthető. Lehet elektromos, távkapcsolóval működtető. Az építményeket lehet bővíteni bukó ablakokkal és személybejárati ajtóval.

A megrendelést követően 1 hónapos határidővel a helyszínre leszállítjuk és összeszereljük. Szerelési idő 1 órától 1 napig tart! Nem zavarunk, csak dolgozunk! Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített állapotú garázs – építmény 2 év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN