Hangár építés

A nevében benne van: repülő járművek részére kialakított műhely, javító bázis és tárolásra használt építmény. Az engedélyek mind a megrendelő feladata, hiszen ez veszélyes üzem. Gondolom, hogy nem Boeing gépeknek lesznek hanem, 4 – 10 személy szállítására használt légijárművek befogadására szükségeltetik. A hangáron belül, vagy kívül külön helyiség is építhető, öltözők, (szociális résszel) alkatrészraktárak, stb.

Ebből lehet kikövetkeztetni, hogy általában ez nem egy egyszerű „lemezgarázs”, hanem egy építmény, Az egész építmény szigetelt lenne kívül lehet vakolt és belül trapézlemezzel borított, de ez áll fordítva is, vagy mindkét oldal, - kívül belül -, trapézlemezzel borított.

A vasvázszerkezete megerősített, hiszen magas építményről van szó. Az összeszerelése sem egyszerű, de megoldjuk. Természetesen a megrendelő tervező gárdájára szükségünk van egyeztetésre, pl.: elektromos, víz-csat.hálózat, alap magasság stb. A trapézlemez burkolata, mely függőleges és vízszintes irányba is megrendelhető, egy vas – rácsszerkezetre van szegecselve ezzel növelve a statikai szilárdságot.

Nagy légtere miatt még plusz zártszelvényből oszlopokat, vagy áthidalókat szerelünk a tető megerősítéséhez. Ílymódon eljutottunk a nagyobb raktárak, logisztikai építmények, műhelyek, kamion – tűzoltó - mentő szerkocsik, mezőgazdasági gépek garazsírozásához sőt kisebb repülőgépek hangárjához is.

Ezen építményekhez műszaki rajzot is mellékelünk. A trapézlemez lehet színes vagy egyszerű horganyzott trapézlemez, nyeregtetővel ésszerű, eresszel is bővíthető. Az ár tartalmazza a leszállítást és az összeszerelést, természetesen a megrendelő segítségét is igénybevesszük.

Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített állapotú lemezgarázs – építmény 2 (vagy több megegyezéstől függően) év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

  • hangar1
  • hangar2

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN