Logisztikai központ építés

A nevéből lehet kikövetkeztetni, hogy általában ez nem egy egyszerű „garázs”, hanem egy építmény, amely raktározásra, tehergépkocsi beállókra, irodákra és közlekedési folyósókra tagolódik. Az egész építmény szigetelt lenne kívül lehet vakolt és belül trapézlemezzel borított, de ez áll fordítva is, vagy mindkét oldal, - kívül belül -, trapézlemezzel borított.

A vasvázszerkezete megerősített, hiszen magas építményről van szó. Az összeszerelése sem egyszerű, de megoldjuk. Természetesen a megrendelő tervező gárdájára szükségünk van egyeztetésre, pl.: elektromos, víz-csat.hálózat, alap magasság stb.

Gyakorlatilag ez is mobil építmény, tehát bontható és máshol újból felállítható. Könnyen szállítható, kimondottan szilárd talpon álló építmény ellenáll az időjárásnak, így a szélnek és a hó súlyának is. Megjelenése kimondottan szép! Csak nyeregtetővel készül, érvényesül rajta a cserép utánzat, az eresz, pedig komoly építmény megjelenését biztosítja.

A trapézlemez burkolata, mely függőleges és vízszintes irányba is megrendelhető, egy vas – rácsszerkezetre van szegecselve ezzel növelve a statikai szilárdságot. Nagy légtere miatt még plusz zártszelvényeket, vagy áthidalókat szerelünk a nyeregtető megerősítéséhez. Ílymódon eljutottunk a nagyobb raktárak, logisztikai építmények, műhelyek, kamion – tűzoltó - mentő szerkocsik, mezőgazdasági gépek garazsírozásához sőt kisebb repülőgépek hangárjához is.

. Ezen építményekhez műszaki rajzot is mellékelünk. A trapézlemez lehet színes vagy egyszerű horganyzott, nyeregtetővel ésszerű, eresszel is bővíthető. Az ár tartalmazza a leszállítást és az összeszerelést, természetesen a megrendelő segítségét is igénybevesszük.

Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített, dűbelezett állapotú lemezgarázs – építmény 2 (vagy több megegyezéstől függően) év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

  • logisztika
  • logisztika2

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN