Termény raktár építés

Javaslom, hogy a termény tárolására egy nagyobb légterű építményt rendeljenek, ahol nagyobb kétszárnyúkapun lehet traktorral bemenni és forgatni. A szárításra, pedig ventilátor rendszert kell beiktatni.

Hogy a hátralejtő, vagy nyeregtetőnél ne csapódjon le a hőmérsékletből adódó csapadék egy filc réteget javaslok a hátralejtő és nyeregtető alá. Ezen kívül a vasszerkezet aljánál púrhab, szilikon és gumiszalag tömítés a megoldás.

A kétszárnyú kapunak a nyíló magassága lényeges, hogy a traktor a markolóval tudjon bemenni és ott dolgozni. A szellőztetés a raktár nagyságához megfelelő darabszámú, ventilátorablak – nyílás biztosítása szükséges átellenben egymással a kereszthuzat miatt.

A vasvázszerkezete megerősített, hiszen magas építményről van szó. Egy légtere miatt áthidalókat kell szerelni. Az összeszerelése sem egyszerű, de megoldjuk. Természetesen a megrendelő tervező gárdájára szükségünk van egyeztetésre.

Ezen építményekhez műszaki rajzot is mellékelünk. A trapézlemez lehet színes vagy egyszerű horganyzott, vagy szines trapézlemez, nyeregtetővel ésszerű, eresszel is bővíthető. Az ár tartalmazza a leszállítást és az összeszerelést, természetesen a megrendelő segítségét is igénybevesszük.

Javaslatunk, hogy a leendő építmény betonalapra legyen rakva és odaerősítve. Az így rögzített állapotú lemezgarázsgarázs – építmény 2 (vagy több megegyezéstől függően) év garanciát kap. Az alább felsoroltakat a megadott mobilszámokon az ügyfélszolgálaton lehet bővebben megbeszélni, az elképzelését mindenkinek a helyi adottságai és a pénztárcája dönti el. Választhat! Azt hiszem bőven rendelkezünk kínálattal.

 Legyen garázs? Részünkről ez csak egy varázs!

 TÁJÉKOZTATÁST A VEVŐSZOLGÁLAT ADJA MEG A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 06204349705

  • termeny1
  • termeny2

Kulcsszavak

garázskapuk, garázsépitő, garázs építés, garázs, csarnok garázs, kocsi garázs, auto garázs, építési vállalat, garázs vásárlás, garázs eladó, garázs varázs, garázsvarázs, fa garázs, fémszerkezetes garázs, lemezgarázs, logisztikai központ, hangár, termény raktár, fejőcsarnok, csarnok, csarnokok, buszgarázs, mentő garázs, tűzoltó autó garázs

Rólunk

Szakembergárda vagyunk mi? Nem félek kijelenteni, hogy igen! Több okból is! Beszélünk és írunk magyar-lengyel-német nyelven a gyár, pedig egy fiatal lengyelországi székhelyű garázs gyártásával foglalkozó vállalkozás. Minket kért meg a cég, hogy segítsük, a két nyelvet és gondolkodásmódot összehangolni a magyar piacon...

BŐVEBBEN